Wat is nieuw op onze site:

klik hier voor het oude nieuws van 2007

2008:

 

31-01: De afgelopen dagen was ik in Noorwegen en Benji is mee terug gekomen. Alles is heel vlotjes verlopen. Bij thuiskomst bleek Beertje loops te zijn, maar het gaat er toch allemaal heel vredelievend aan toe met alle reuen onderling. Benji is een hele rustige hond en een knuffelaar. Het is wel heel erg raar om 2 driekleurtjes te hebben. We hebben ons al een paar keer vergist en Jacco Benji genoemd en omgekeerd;-) Hij krijgt snel zijn eigen pagina op de site. Hieronder nog een paar foto's van Benji tijdens zijn avontuur naar Nederland (overigens niet zijn eerste bezoek aan Nederland want vorig jaar was hij al met zijn Noorse baasjes op de show in Maastricht waar hij 1U/CACJ haalde).

inladen in het bitterrrrr koude Oslo

uitladen in zonnig Amsterdam;-)

(moeilijk te zien maar Benji zit in de paarse bench die op het karretje wordt gezet door iemand van het grondpersoneel)

koffer en hond opgepikt, snel naar de auto

Schiphol

piloot Benji

25-12: Champy's eerste puppies zijn geboren in Kalmthout bij sheltiekennel Golden Fir. De mooie Emma is de moeder van de pups. Het zijn 2 sable reutjes en 2 sable teefjes en jammer genoeg was er ook nog een dood pupje. Ondertussen zijn er van Champ nog verschillende nestjes op komst waar we heel erg benieuwd naar zijn. Vooral ook of hij driekleur zal vererven. Hieronder een foto van de pups van Emma en Champy.

Proficiat aan de fokker met die mooie nestje en bedankt voor het vertrouwen in onze Champy.

24-12-2008: De Belgische Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus gaat per 01-01-2009 bij elk nest de afstamming controleren op basis van DNA.  Elke rashonden fokker moet tegelijk met het dek- en geboorteaangifte formulier dan ook een kopie van het DNA profiel meesturen naar St. Hubertus (van moeder, vader en minimaal 1 pup).

Hiervoor laten wij van Jacco, Kevin en Champy hun DNA profiel vastleggen. Zo gauw Benji ingeschreven is in het NHSB laten wij uiteraard van hem ook DNA vastleggen. Dit hebben wij laten doen via de Raad van Beheer zodat de DNA profielen voldoen aan de richtlijnen van International Society for Animal Genetics (ISAG).

As. vrijdag ga ik naar Noorwegen om Benji op te halen. Vanaf dinsdag 30 december zal hij dan voor onbepaalde tijd bij ons zijn. Hij is al ingeschreven voor een paar shows:-) Op het allerlaatste nippertje voor de kerstdagen heb ik ook nog Champy's ATC nummer bij de engelse kennelclub gefixt. Met dit nummer kan hij meedoen aan hondenshows in Engeland en dat hebben we dus nodig want Champy en Jacco gaan in maart allebei naar Crufts in Birmingham. Omdat Jacco Internationaal Kampioen is, is hij zowiezo levenslang gekwalificeerd voor Crufts, en Champy heeft zich gekwalificeerd in SloveniŽ en KroatiŽ.

Ook nog een update op de "pups beschikbaar" pagina.

15-12: Leuk nieuws van enkele nakomelingen van Barney en Jacco van kennel 't Lozenbos in St. Katelijne Waver. Op de clubshow in Merelbeke gingen de CAC's naar 2 kinderen van Barney: Fjerjar van 't Lozenbos 1U/CAC, Felin van 't Lozenbos 1U/CAC. Fjerjar en Felin komen uit een nest van 4 en ondertussen hebben ze alle 4 CAC's gehaald en 3 zijn bijna kampioen! Fjerjar en Fara werden ook beste koppel in show, en Enka en Emy van 't Lozenbos (allebei van Jacco) werden 2e beste koppel. Een dikke proficiat voor de fokkers en alle blije baasjes:-)

14-12: Pups beschikbaar van onze Jacco in Hoorn.

09-12: Het afgelopen weekend was ik met Champy op de shows in Kassel (D). 's Zaterdags haalde hij bij keurmeester Harald Steinmetz  1U/CAC en zondags bij Claus-Peter Fricke 1U/CAC/CACIB en beste reu. Champy heeft nu meer dan genoeg CAC's voor de Duitse titel maar we moeten wachten tot het jaar om is. Met de resultaten van de shows winnen we voor het 4e jaar op rij het CAC/CACIB in Kassel: Jacco in 2005, Barney in 2006, Kevin in 2007 en onze kleine Champy dit jaar. Dit was een mooie afsluiting van een TOP showjaar! In totaal heb ik met verschillende honden 55 CAC's gehaald (inclusief jeugd CAC's en door ons gefokte honden), 17 CACIB's, 8 groeps / best in show plaatsingen, enkele tientallen nieuwe titels en nog wat reserve CAC/CACIB's (oja, en ook 1 Zeer Goed, hihi). Het meeste is gewonnen door onze vader en zoon Kevin en Champy. Ook zijn we erg trots op alle mooie nakomelingen van onze reuen die super gepresteerd hebben op shows in binnen- en buitenland, en in de behendigheid. En niet te vergeten alle andere hondjes die nooit op shows komen maar toch de liefste van de wereld zijn:-)

De volgende show is pas half januari in Ljubljana/SloveniŽ. De komende weken gaan we ons bezig houden met de inrichting van onze trimsalon, Benji ophalen in Noorwegen, nestjes bekijken van onze reuen en onze puppies manieren leren;-)

03-12: Een paar fotootjes van het weekendje Zagreb in de fotogalerie.

02-12: Vandaag kregen we bericht uit Schotland dat de naam van Mike die we uitgekozen hadden goedgekeurd is door de Engelse kennelclub. Hij heet dus officieel Sommerville Shockproof. Vernoemd naar de overtocht per boot die nogal shocking was;-(

01-12: We zijn weer thuis van een succesvol weekendje Zagreb/KroatiŽ . Champy kon nog net in de jeugdklas. Aangezien hij al een Kroatisch jeugd CAC had wilde ik die titel graag afmaken. Kevin stond in de openklas en Jacco in de kampioensklas. Alle 3 hadden ze goeie concurrenten in hun klasse. Vrijdagavond was de British Sheepdog Special Show waar Leif Herman Wilberg uit Noorwegen keurde. Champy won de jeugdklas en werd ook beste jeugdhond van het ras en uiteindelijk nog 2e beste jeugdhond in show. Kevin won de openklas en werd beste reu. Jacco won de kampioensklas. Alle 3 kregen ze dus CAC's. Zaterdags was een CACIB show en de keurmeester was Andras Korozs uit Hongarije. Champy won weer de jeugdklas en later beste jeugdhond van het ras. Hiermee is hij gekwalificeerd voor Crufts, maar dat was hij toch al;-) Jacco werd 1e in de kampioenklas en haalde later het res. CACIB. Kevin werd 2e in de openklas. Zondags was de Central-Eastern European Cup, ook een CACIB show en de keurmeester die dag was Jean Lanning uit Engeland. Champy won weer de jeugdklas en werd weer beste jeugdhond van het ras. Kevin won de openklas, Jacco de kampioensklas. Toen moesten Kef en Jacco tegen elkaar voor beste reu. Jacco won, kreeg het CACIB en Kefje het res. CACIB. Later moesten Jacco en Champ en de beste teef tegen elkaar voor beste van het ras, en dat werd Champy. Een mooie afsluiter van een super weekend en ook van een super succesvolle showcarriŤre in de jeugdklas van ons menneke. Alle CAC's en nieuwe titels staan bij de showresultaten.

Thank you Denis Sabolic for superb handling!

Ook nog fantastische showresultaten van een dochter van Barney op de Winner in Amsterdam: Froukje van 't Lozenbos 1U/CAC/CACIB/BOB/Winner 2008! Proficiat aan de fokkers en eigenaars van Froukje.

26-11: Morgen gaan Jacco, Kevin en Champy mee naar Zagreb voor een druk showweekend. Tot volgende week.

25-11: We hebben een nieuwe pup MIKE

Het ophalen van hem was een nachtmerrie ivm de zware storm maar uiteindelijk dubbel en dwars de moeite waard. Zo gauw ik wat meer tijd heb maak ik hier nog een verslagje van met foto's. Door de komst van Mike nu, en Benji later dit jaar hebben we wel besloten om onze eigen gefokte pup Mieke te verkopen. Ze is gisteren verhuisd naar sheltiekennel Lightningwood in Eindhoven. We wensen Frans en Margo veel plezier en succes toe met Mieke die nu omgedoopt is tot Mickey:-)

En vandaag werd het weer een beetje rustiger in huis want Marja Verweel heeft Ryan opgehaald die na de shows in SloveniŽ nog steeds bij ons was. We zien hem ongetwijfeld nog wel vaker verschijnen als hij volgend jaar meer geshowd gaat worden. Marja, nog hartelijk bedankt om mee te helpen foto's te maken van Mike. Bedankt voor je geduld;-))

20-11: Op de 2e indexpagina een foto van Jacco's zoon Ryan. In de fotogalerie nog wat huis- tuin- en keukenfoto's van het weekendje Slovenie van 2 weken geleden.

17-11: We willen ook nog alle nakomelingen van onze reuen hartelijk feliciteren met de mooie resultaten van op de show in Kortrijk, ook voor hartenbreker Murphy die zijn eerste show had, en speciaal ook voor Georgy van 't Hof Naddan -zoon van onze Robbie- die op dezelfde show beste jeugdhond werd en hiermee de Deb's Cup won. Super gedaan allemaal en een dikke proficiat:-)

Nieuws bij PUPS BESCHIKBAAR.

16-11: Vandaag was ik met Jacco en Champy op de show in Goldenstedt (D) waar Dave Weller uit Engeland keurde. Zowel Jacco als Champy kregen het CAC (Champy zijn 10e alweer!) en Champ werd ook beste reu.

Op de clubmatch in de Goorn was Mo Schilpp met haar nieuwe pup Quashee Lust Luv 'N Lies, dochter van Tina en Tony. Het was Ginny's eerste show in de babyklasse,  en volgens Mo is het al een echte showdiva (zie foto op de indexpagina). Ze werd beste baby van het ras en later kreeg ze nog een mooie 3e plaats in de erering van alle beste babies. Een super start! Proficiat en op naar de volgende;-)

12-11: Op de indexpagina een nieuwe foto van onze Jacco met zijn zoon Ryan (Fleedhill's Simply the Best, eigenaar Marja Verweel Serooskerke)

10-11: Het afgelopen weekend was weer een super succesvol showweekend met een gouden randje. Ik was met Mo naar de shows in Vrtojba (SloveniŽ) geweest waar Champy in de tussenklas ingeschreven was, Senna (Quashee Peach Blossom, de nestzus van onze Sindie en tante van Champy;-) ) in de openklas, en ook had ik een hele mooie zoon van onze Jacco bij: Fleedhills Simply the Best ~Ryan~ van Marja Verweel uit Serooskerke die in de openklas reuen stond.

Zaterdags keurde Tomas Rohlin uit Denemarken. Champy 1U/CAC/CACIB/BOB. Hij werd later in de erering ook nog geselecteerd bij de laatste 6 uit een grote herdershondengroep maar uiteindelijk wonnen er 3 andere prachthonden. Senna kreeg 1U/CAC/CACIB/BOS en hiermee is ze Internationaal Kampioen. Ryan had zijn showdebuut en won 1U/CAC. We waren zo blij -vooral met Senna's titel- dat we ter plekke een fles wijn open getrokken hadden

De volgende dag keurde Colm Hastings uit Ierland en daar haalden we weer exact dezelfde uitslagen bij: Champy 1U/CAC/CACIB/BOB, Senna 1U/CAC/CACIB/BOS en Ryan 1U/CAC.

Een dikke proficiat voor de fokster van Ryan, Marja Verweel, en bedankt dat je je moppie aan ons toe vertrouwd. Het volgend jaar zal Ryan zeker nog vaker geshowd worden want hij is te mooi om niks mee te doen;-) Ondertussen heeft Mo van ons een nieuwe pup: Quashee Lust Luv 'N Lies ~Ginny~ die aanstaande zondag haar showdebuut heeft in de babyklasse en die volgend jaar ook mee naar de shows gaat.

02-11: Op de show in Hannover (D) haalde ons menneke Champy 1U/CAC/CACIB/BOS. Hij kan nog maar net in de tussenklas, zit nog lang niet vol in vacht en zijn daarom erg trots dat hij nu al zijn eerste CACIB gewonnen heeft.

Barney's dochter Fara van 't Lozenbos had ook weer een succesvolle dag op de show in Metz (Fr) waar ze 1U/CAC/CACIB/BOB kreeg. Proficiat voor Pros en Maria Gielis en eigenaars Betty en Filip d'Hondt.

27-10: Nieuwe foto's van Kaycie.

26-10: Fantastisch nieuws vanmiddag uit Noorwegen. Lundecock's Hit and Run werd Beste van het Ras en is hiermee Noors Kampioen geworden. Nu is "Benji" klaar om naar Nederland te komen. Zo gauw ik een keer tijd heb ga ik hem in Noorwegen ophalen en dan kan zijn showcarriŤre hier beginnen. Op dezelfde show werd Robbie's dochter Joyland's Friends Enough beste teef. Met deze CAC is ook zij Noors kampioen.

Ook nieuwe foto's van Vinny's pups bij kennel Mainlands in Noorwegen.

22-10: We zijn 12 dagen naar de Dominicaanse Republiek geweest voor een lekkere luiervakantie;-) Daar waren we wel aan toe na een hele drukke puppiezomer. De komende herfst/winterperiode staat ook al bomvol gepland met shows, een nieuwe reu, toffe tripjes naar het buitenland en nog een verbouwinkje thuis. Daar kunnen we nu vol goeie moed tegenaan. Tijdens onze vakantie hebben enkele nakomelingen van onze reuen het weer fantastisch gedaan op shows. In Noorwegen haalde Robbie's dochter Joylands Friends Enough het CAC, en op de nationale show in Dortmund haalde Barney's dochter Ashley 't Wijnmeer ook het CAC.

Ik was zelf ook met Champy op de shows in Dortmund. Vrijdags haalde hij 1U/CAC en zondag's 2U/res.CAC wat echter opgewaardeerd wordt tot een hele CAC

02-10: Wij gaan nog even een paar dagen naar de zon. Geplande dekafspraken voor onze reuen kunnen gewoon doorgaan via Jo van Zandvoort, tel. 073-5513260. Jacco zit bij kennel 't Wijnmeer in St. Michielsgestel. De rest van de honden verblijft bij dierenpension At Home, adres: de Gagel 4b in Hooge Mierde. Alleen contact met Jo aub, niet rechtstreeks bij het dierenpension!

Fur deckungen mit unsere ruden rufen Sie bitte Jo van Zandvoort an: 0031735513260. Nur fur geplante Vereinbarungen!

30-09: Nieuwe foto's van Vinny's pups in Noorwegen.

29-09: Er zijn weer super showresultaten gehaald door nakomelingen van onze reuen. In Wroclaw (PL) haalde Jacco's zoon Vanilla Hills Mini Storm Ahead 1U/CAC/CACIB. In Maastricht haalde Barney's dochter Ashley 't Wijnmeer 1U/res.CAC/res.CACIB. Iedereen proficiat hiermee

24-09: Nieuwe foto's van Vinny's pups in Noorwegen.

23-09: Jacco heeft weer een kampioenszoon erbij en wel Vanilla Hills Mini Storm Ahead. Afgelopen zaterdag in Lodz (Polen) haalde hij 1U/CAC/BOS. In totaal waren er 43 shelties ingeschreven. De dag erop was de clubshow waar 70 shelties ingeschreven waren, en daar haalde hij weer het CAC. Nu is Lexus definitief Pools kampioen. Proficiat Gracjana en co-owner Grazyna Sztanka:-))  Hieronder een paar foto's van Jacco's evenbeeld Lexus op de shows in Polen.

22-09: Nieuwe foto's van Mieke, Sascha en Kaycie en een paar huis- tuin- en keukenfoto's van de pups in de tuin.

17-09: De pups van Vinny zijn geboren in Noorwegen. Hier thuis is het teefje van Beertje ondertussen verkocht en afgelopen zaterdag door de nieuwe eigenaars opgehaald. We hebben nu nog een sable reutje van Tina te koop. Het afgelopen weekend was ook weer goed voor Barney's dochter Felin van 't Lozenbos. Op de show in Leipzig haalde ze 1U/CAC/CACIB/BOB. Een dikke proficiat weer

11-09: Nieuws bij pups beschikbaar en pups geboren.

08-09: Nieuws bij pups beschikbaar.

06-09: Vandaag was ik met Champy op de internationale show in Luxemburg. Hij was op de dag af oud genoeg voor de intermediate class en van daaruit won hij het CAC en later nog het reserve CACIB. Barney's dochters waren ook aanwezig. Felin van 't Lozenbos kreeg 1U/CAC en Fara van 't Lozenbos 1U/CAC/res.CACIB.

04-09: Sacha bij teven toegevoegd.

03-09: Sindie's pup is vanavond opgehaald door nieuwe eigenaars. Nu hebben we alleen nog een reutje van Tina beschikbaar. Verder ben ik begonnen om onze nieuwe pups op de website te zetten. Mieke heeft als eerste haar eigen pagina gekregen.

03-09: Vorige week hebben we Champy's heupen laten rŲntgenen en vanmorgen kregen we de uitslag met de post. We zijn heel blij te kunnen melden dat ons menneke is beoordeeld met HD-A, botafwijking 0, Norbergwaarde 40:-) Met dank aan Maarten Kappen voor perfecte diergeneeskundige service!

Ook kregen we nog een telefoontje uit Duitsland dat Jacco's knappe zoon Ch. James 't Wijnmeer op de hauptzuchtschau in Sondershausen het CAC gehaald heeft, en hiermee ook Duits Club Kampioen is. Proficiat Jo en Hennie en de familie Rosenbohm

02-09: Nieuwe foto's op de puppagina.

01-09: Het afgelopen weekend zijn de eerste pups vertrokken naar de nieuwe eigenaars. We wensen iedereen heel veel plezier met de nieuwe pup. Ook was het weer een top showweekend in binnen- en buitenland. Ik was zelf met onze Kevin op de show in Rotterdam waar hij 1U/CAC/CACIB/BOS haalde bij keurmeester F. Klindrup uit Denemarken. Dit is Kevin's 26e CAC en 10e CACIB en hij is net 3 jaar oud (toen Kevin pup was heb ik met Ad gewed dat ik met hem ooit 2 CAC's zou halen, haha ).

In Sondershausen/Duitsland was een van Barney's knappe dochters Fara van 't Lozenbos ingeschreven. Ze haalde zowel op zaterdag als op zondag 1U/CAC. Proficiat voor de eigenaars en de fokkers van Fara. En als klapper werd trotse papa Barney zelf in Lundamo/Noorwegen BESTE VAN HET RAS op de clubshow. De keurmeester was Brian Hull (UK) en er waren 83 shelties ingeschreven. Hieronder een foto van onze lieve schat Barney op de show in Lundamo:-))

 Congratulations Vinny and Finn Helge, owners multi Ch. Geiteryggen's Barney winning Best of Breed at the specialshow. We are so proud of Barney and gratefull to you forever that Barney has been a part of our lives for 2 years. A big kiss for sweet Barney boy:-)

27-08: Update op de puppagina.

26-08: Nieuwe foto's van onze pups.

24-08: Op de show in Mechelen (B) heeft een dochter van Barney weer fantastisch gescoord, 1U/CAC/CACIB/BOB/BIG2 voor Felin van 't Lozenbos. Een hele dikke proficiat Pros en Maria Gielis

19-08: Nieuwe foto's van de pups.

04-08: Nieuwe foto's van de pups.

03-08: Op de show in Cloppenburg (D) haalde Champy vandaag 1U/CACJ bij keurmeester Rolf Blessing. Deze jeugd CAC had hij nog nodig voor zijn Duitse VDH jeugdtitel. Gisteren op de show in Leuven (B) kreeg Barney's dochter Felin van 't Lozenbos 1U/CAC/BOB bij keurmeester Rita Reyniers. Proficiat Pros en Maria

29-07: Nieuwe foto's van de pups en in de fotogalerie een paar huis- tuin- en keukenfoto's van onze superschattige en speelse duo Kevin en Champy. Vader en zoon die altijd samen aan het spelen zijn. Allebei gek van balletjes maar Champy is wel het fanatiekste. Hij vindt het vooral sport om ze uit de bosjes te zoeken, en hij vindt ze altijd;-)

Ook nog een update bij pups beschikbaar.

26-07: Jacco's zoon Vanilla Hills Mini Storm Ahead uit Polen had vorige week weer een super weekend. Op 19 juli haalde hij 1U/res.CACIB op de show in Szombathely (Hongarije) en de dag erop 1U/CAC op de show in Oberwart (Oostenrijk).

In Linden (D) op de show haalde Barney's dochter Froukje 't Lozenbos 1U/CAC. Allemaal van harte gefeliciteerd

Een paar nieuwe foto's van ons Maartje op haar pagina (12 jaar oud) en hieronder nog een foto van onze kleine meid die altijd eersterangs moet zitten, dus ook als we aan het barbecueŽn zijn;-) En natuurlijk wordt ze constant gevoerd tijdens het eten

21-07: Nieuwe foto's van onze puppies.

16-07: Vanmiddag heeft Millie als laatste ook haar pups gekregen. Vorig jaar had ze 1 doodgeboren pup. Deze keer meer geluk want nu heeft ze 2 reutjes en 1 teefje, allemaal goldsables zoals verwacht. De geboorte ging redelijk vlot maar het was wel pittig voor Millie. Ze had het er best zwaar mee om de pups eruit te krijgen. Nadat er een pup geboren was deed Millie niks! In de aanloop naar de geboorte gedroeg ze zich als een echte drama-queen. Ze kreunde en steunde door het huis alsof ze dood ging. Katja is ondertussen naar beneden verhuist zodat Millie rustig boven in de strijkkamer kan liggen. Millie ligt bij haar babies in de werpkist, kijkt je dom aan, kijkt vreemd naar haar pups alsof het aliens zijn. Ze weet nog niet echt wat ze ermee aan moet. Gelukkig wist de fokster van Millie te vertellen dat haar moeder precies zo was met pups, en dat het na een paar dagen beter zou gaan. Daar hopen we maar op, want Millie is best een beetje heel zielig nu;-) (wat je volgens mij ook wel kunt zien op de foto's). Op de puppiepagina staan een paar foto's van Millie's nestje.

15-07: Tina's pups zijn vannacht geboren, precies op de verjaardag van papa Tony;-) Exact om  00.00 kwam de eerste, en om 02.00 de laatste. Het zijn 3 sable reutjes en 2 sable teefjes met keurige geboortegewichten. Het is Tinki's eerste nestje maar ze doet het supergoed. Ze is voorzichtig met de kleintjes en gaat met tegenzin naar buiten. Klik hier voor de eerste foto's. Met alle andere puppies gaat het ook heel goed. De kleintjes van Sindie hadden vandaag hun oogjes open.

Verder nog wat kleine wijzigingen op de linkpagina, nieuws bij "pups verwacht" en een foto op Daisy's pagina van haar eerste nestje wat ze onlangs kreeg. We verwachten morgen Millie's pups want ze is erg onrustig.

13-07: Op de hondenshow in Lokeren (B) kreeg onze Champ 2ZG van keurmeester J. Wauben. Onze Jacco's kindertjes hebben ook weer goed hun best gedaan. Twinkle 't Wijnmeer haalde in Lokeren 1U/CAC/BOB, en in Warschau (PL) kreeg Vanilla Hills Mini Storm Ahead 1U/CAC/res.CACIB bij keurmeester Per Svarstad (S). Allemaal een dikke proficiat weer

11-07: Het gaat goed met onze puppies. De kleine van Sindie loopt ondertussen wel achter bij haar nestgenootjes maar ze groeit tenminste en ziet er ook stukke beter uit. Het zijn lekkere mollige glimmende hondjes. De blauwtjes zijn dikke beren waar we geen omkijken naar hebben. Het lijken engeltjes maar als we ze optillen dan krijsen en spartelen ze alles bij elkaar. Wat een temperament! Beertje's bruintjes zijn onze laid back babies;-) Schattige rustige hummeltjes die lekker groeien. De kleinste hebben we voor de zekerheid een paar dagen extra in de gaten gehouden maar ook zij groeit als kool.

Millie en Tina hebben gisteren nog een trimbeurt gehad dus ze kunnen straks knap de werpkist in. Wordt vervolgd...........Op de puppiepagina een paar nieuwe foto's van vandaag.

09-07: Ik ben weer thuis van een supertoffe week in Noorwegen en Zweden. Leuke shows bezocht, mooie honden gezien en erg veel lol gehad. Thuis paste Ad op onze eigen hondjes, en hij heeft zichzelf niet bepaald verveelt;-) Toen ik zondagavond laat thuis kwam was de puppyboom los gebarsten, en het is jammer genoeg niet zo goed verlopen:-( Sindie heeft vrijdag haar pups gekregen. Het waren er eigenlijk 6 maar 2 werden dood geboren. Waarschijnlijk heeft het allemaal te lang geduurd. Nu heeft ze nog 4 pups over, 2 reutjes en 2 teefjes, allemaal darksables. Met 1 teefje (de kleinste) gaat het niet zo goed en Sindie is ook een beetje ongedurig. De andere 3 pups groeien als kool. De pups wogen bij de geboorte van 180 tot 230 gram.

Zaterdagmorgen belde Ad dat Katja begonnen was en dat het finaal mis ging. Er kwam alleen maar viezigheid en (stukken) pups in verre staat van ontbinding. Alle onderdelen bij elkaar bleken 3 pups te zijn die al lang dood waren. Ad is met Katja als een speer naar de dierenarts gegaan waar na overleg besloten is een keizersnee te doen om eventueel nog levende pups te redden. Heel sneu voor onze Katja die -net als haar moeder- altijd supermakkelijk haar pups op de wereld zet, maar uiteindelijk bleek het de goede beslissing want er zaten nog 4 springlevende dikke blue merles in, 3 reuen en 1 teefje met geboortegewichten van..............ahum............315 tot 380 gram!!!!! Echte reuzen dus;-)) Ze zijn erg mooi van kleur, mooi gespot en ze hebben alle 4 witte pootjes, brede witte kragen, een flinke witte staartpunt en blesjes. Katja is een supermoeder!

De dag erop belde Ad weer dat Beertje ook begonnen was. Dit was een bevalling volgens het boekje want in een paar uur tijd had ze 6 pups, eerst 3 teefjes en daarna 3 reutjes. Een teefje woog 150 gram (nu 180) en alle andere pups zaten rond de 250 gram. Beertje was niet zo superdik dus 6 pups met zulke gewichten hadden we echt niet verwacht. Beertje is een echte moederkloek die haar kroost bewaakt met haar leven;-) Deze pups zijn volle broertjes en zusjes van onze Champ. We zien gelijkenissen maar deze pups hebben wel meer wit (blesjes, witte neusjes net als opa Sallie, witte voor- en achterpootjes).

Alle pups komen op 1 pagina, en de foto's worden regelmatig vervangen. Klik hier om de pups te zien.

Ondertussen waggelen Millie en Tina hier rond. Hun pups komen volgende week. Millie is niet heel erg dik en ze doet het rustig aan. Tina daarentegen staat op springen, en ze rent nog als een dolle met Champy door de tuin!

Dan nog shownieuws;-) Het afgelopen weekend was Jacco's zoon Vanilla Hills Mini Storm Ahead op de show in Koszalin (Polen) waar hij 1U/CAC/BOS werd. Proficiat:-)

28-06: Vandaag was ik met Kevin op de show in Uden. Hij haalde 1U/CAC/CACIB en werd beste van het ras. Met dit CAC is hij ook Nederlands Kampioen. Ik ben wel een beetje trots op onze lieve knuffelbeer want hij is nog geen 3 jaar oud en heeft heel gemakkelijk alle "gangbare" titels gehaald (Nederlands, Belgisch, Duits VDH, Luxemburgs, Internationaal, Sloveens) . Jammer genoeg loopt zijn showcarriŤre nu op een einde maar misschien ga ik wel verder CAC-tjes sparen in nog een paar landen;-) De show in Uden was ook erg succesvol voor Barney's knappe dochter Froukje van 't Lozenbos want zij haalde 1U/CAC/CACIB en werd beste teef. Een dikke proficiat voor de fokkers en eigenaars van Froukje. Ondertussen staat mijn koffer gepakt want ik vertrek morgenvroeg voor een week naar Noorwegen en Zweden. Een weekje relaxen voordat hier de babyboom los barst;-))

24-06: Het afgelopen weekend was ook erg succesvol voor Jacco's zoon Vanilla Hills Mini Storm Ahead. Hij was op de show in Miriampole (Litouwen) waar hij 1U/CAC/BOB/BIG4 haalde. Super gedaan:-)

22-06: In Brussel op de tentoonstelling haalde Champy 2U in de jeugdklas. Barney's dochter Froukje van 't Lozenbos haalde 1U/CAC/CACIB/BOB en is hiermee Belgisch Winner 2008. Het vorige weekend was Jacco's dochter Twinkle 't Wijnmeer op de shows in Erfurt (D) waar ze allebei de dagen het CAC haalde. Proficiat voor de eigenaars en fokkers van Froukje en Twinkle:-)

17-06: Champy en ik hebben een zwaar maar erg succesvol en gezellig showweekend achter de rug. Monique Schilpp ging mee met haar hondje Senna (Quashee Peach Blossom, de nestzus van onze Sindie). Zaterdagoverdag hadden we in de haven van Portoroz/SloveniŽ onze eerste CACIB show met Jean Paul Kerihuel uit Frankrijk als keurmeester. Champy won de jeugdklas (zijn 3e jeugd CAC in SloveniŽ en dus is hij  Sloveens Jeugdkampioen) en haalde hiermee zijn qualficatie voor Crufts 2009 waar ik ook van plan ben met hem heen te gaan. Hij werd ook beste jeugdhond van het ras en moest het later opnemen tegen de beste reu en Senna die 1U/CAC/CACIB kreeg en ook een qualificatie voor Crufts 2009. De keurmeester vond Champy blijkbaar zo mooi dat hij hem beste van het ras maakte, en later zelfs 3e in een supergrote herdershondengroep. Ik ben niet met hem in de groep gegaan voor alle beste junioren omdat ik bang was dat we dan te laat in Umag zouden zijn. Na de groepskeuring dus als een speer naar Umag/KroatiŽ waar we op de tennisbaan een nachtshow (CACIB) hadden. De keurmeester was Susanna Malacrida uit ItaliŽ. Champy won weer de jeugdklas en haalde dus een Kroatische jeugd CAC (dat "moet" ik natuurlijk afmaken........;-). Hij werd ook beste jeugdhond van het ras. Senna won een pittige openklas, 1U/CAC/CACIB en werd beste teef. Hiermee heeft Senna haar 3e CACIB in een 3e land dus nog 1 te gaan. Voor beste van het ras ging het weer tussen Champ, Senna en de beste reu. Deze keurmeester was ook erg van ons menneke gecharmeerd en maakte hem beste van het ras. Om 2 uur 's nachts (!) ging ik hem hem de erering in voor groep 1 en alle beste junioren. Jammer genoeg geen plaatsing. De dag erop hadden we weer een CACIB show in Portoroz waar Liz Cartledge uit Engeland keurde. Champy won de jeugdklas en werd beste jeugdhond van het ras. Hiermee ook de titel Alpe Adria Juniorwinner 2008. Senna kreeg een 3e plaats in de openklas. Ondertussen was het al bijna avond en nog 1250 km. te gaan. Ik heb de hele nacht doorgereden en maandagmorgen waren we weer thuis. Redelijk moe maar blij met de goeie resultaten en de prachtige rozetten van de erering. Later deze week zet ik nog een paar foto's van ons weekendje online.

09-06: Gisteren was de show in Lommel. We hadden zelf niet ingeschreven maar de door ons gefokte Quashee Viva Voce ~Sansho~ van Corine Noten deed wel mee. Hij kreeg 1U/CAC en werd beste reu. De nakomelingen van onze reuen hadden het ook goed gedaan. Barney's dochter Froukje van 't Lozenbos haalde het CAC bij de teven en werd ook beste van het ras. Jacco's dochter Enka van 't Lozenbos kreeg het reserve CAC. Allemaal een dikke proficiat en speciaal voor Corine en Sansho omdat hij onlangs nog 2 weken vermist werd. Het is super dat hij weer veilig thuis is bij Corine, maar als hij dan ook nog eens zo'n mooi resultaat haalt op de show is helemaal top.

04-06: Nieuws bij "pups beschikbaar".

03-06: Enkele nakomelingen van Barney gefokt door kennel 't Lozenbos hadden weer mooie showresultaten het afgelopen weekend. Felin haalde 1U/CAC in Mannheim Kafertal (D). Zusje Fara haalde 1U/res.CAC op de show in Le Touquet (F). Weer een hele dikke proficiat voor alle blije baasjes

02-06: Na een (saai) showloos weekend helaas geen showresultaten te melden. Wel hadden we nu tijd om samen wat nestjes van onze reuen te gaan bekijken die rond de 7 weken oud zijn. Het resultaat mag er zijn. Zowel Kevin als Jacco hebben weer goed hun best gedaan;-)) Zie indexpagina en hieronder nog 2 nestgenootjes die ook gezien mogen worden, en nog een foto van 2 typische nakomelingen van Jacco. Vooral het reutje met de kleinste bles is sprekend Jacco op dezelfde leeftijd. We zijn heel trots op de mooie nakomelingen van onze reuen en vooral op de fijne karakters die ze altijd vererven. Als onze nieuwe site klaar is krijgen onze reuen ieder zijn eigen pagina met foto's van al hun nakomelingen.

25-05: Allereerst nog het fantastische nieuws dat Froukje van 't Lozenbos afgelopen zaterdag in Giessen ook winnaar is geworden van een hele grote herdershondengroep. Super goed gedaan.

Vandaag was ik met Kevin en Champy op de Joe Kat show in Arnhem. Kevin werd 2e in de kampioensklas. Champy werd 1e in de jeugdklas en met deze jeugd CAC is hij Nederlands Jeugdkampioen. Hierdoor krijgt hij zowiezo een volle CAC erbij. Later moesten Kevin en Champy strijden voor reserve beste reu -wat opgewaardeerd werd tot een heel CAC-, en dat won Champy. In totaal heeft Champy nu al 3 CAC's en een reserve CAC voor het Nederlands kampioenschap (buiten zijn jeugdtitels om), en dat op de leeftijd van slechts 11 maanden. Champy doet zijn naam (gelukkig) eer aan want hij gaat als een raket op de shows. We hebben nu 2 weken rust, en dan ga ik met Champy naar Portoroz (SloveniŽ) en Zagreb (KroatiŽ).

24-05: Vandaag kreeg Champy 3U op de hondenshow in Giessen (D). Barney's dochter Froukje van 't Lozenbos had een betere dag. Zij haalde 1U/CAC/CACIB/BOB/BIG1. Proficiat aan de eigenaars en fokkers

22-05: Er is nog een pup te koop van onze Jacco bij familie Hooijen in Reusel. Meer info bij "pups beschikbaar".

ThťrŤse Buyle heeft enkele foto's doorgemaild van de show in Wieze afgelopen zondag. Hartelijke dank hiervoor. Een van de foto's staat op de 2e indexpagina en hieronder nog eens onze Kevin in kampioensklas, achterste in de rij en als een standbeeld zoals gewoonlijk;-))

 

18-05: Vandaag was de internationale show in Wieze waar Kevin en Champy ingeschreven waren. Kevin kreeg vanuit de kampioensklas 1U/CAC/CACIB en werd beste reu, Hopkoning 2008. Champy werd 1e in de jeugdklas en later ook beste junior van het ras en Hopprins 2008. De keurmeester was Peter Harsany uit Hongarije.

17-05: Ik heb een vrij drukke week achter de rug, vandaar nu pas een update. Het begon een week geleden 's zaterdags op de show in Arnhem. Daar haalde Millie 1U in de kampioensklasse en Champy 1U/CACJ en hij werd ook reserve beste reu en kreeg het reserve CAC. De keurmeester was mevr. Hogg uit Zuid Afrika.

De volgende dag met Champy naar Saarbrucken waar hij onder Paul Jentgen 1U/CACJ kreeg en dus Saarland Jugendsieger 2008. De dag erop was de CAC show in Saarbrucken, en daar kreeg Champy weer 1U/CACJ van keurmeester Regina Blessing. Met deze CAC is Champy Duits Jeugdkampioen VDH en Club. Hij heeft zijn 3 benodigde CAC's in slechts 3 shows gehaald, dus ik ben echt wel freet op ons menneke;-) Ik was een beetje bang dat 3 showdagen achter elkaar te veel van het goede zou zijn maar hij vond alles best en op dag 3 deed hij nog net zo goed zijn best als in Arnhem. Behalve dat hij de nare gewoonte heeft om op (hotel)bedden te piesen (ahum........) is hij heel makkelijk om mee te nemen, superbraaf, rustig, en je hoort hem niet in de auto. Hij mag blijven;-))

Het was dus weer een superweekend, ook voor enkele nakomelingen van onze reuen. In Saarbrucken (D) op de CACIB show haalde Felin van 't Lozenbos 1U/CAC. In St. Brieuc (F) haalde Fara van 't Lozenbos 1U/CAC/res. CACIB. In Magdeburg (D) haalde James 't Wijnmeer 1U/CAC en Twinkle 't Wijnmeer haalde 1U/CAC en werd ook nog beste van het ras van in totaal 50 ingeschreven shelties. Helemaal toppie en proficiat weer

Dinsdagmorgen al vroeg met Millie en Tinki naar de dierenarts om bloed te laten prikken. Om 12.00 kregen we de uitslag: Millie moest liefst dezelfde dag nog gedekt worden, Tina een dag later. Dus als een speer naar Engeland waar ik 's avonds in Birmingham aan kwam. De dekkingen zijn prima verlopen en ik heb een paar hele leuke dagen gehad in Engeland. Vandaag weer thuis, hondjes (Champ en Kef) gewassen en geknipt voor de show morgen in Wieze.

05-05: Gisteren was Twinkle 't Wijnmeer -Jacco's dochter- op de CAC show in Dortmund waar ze 1U/CAC haalde. Proficiat:-))

En in Denemarken was een zoon van Kevin -Little Provider of Queensland- op de show in Hillerod/Denemarken waar hij beste pup werd. "Buster" komt uit Duitsland van kennel Queensland.  Hij is nu 7 maanden oud en 35 cm. De keurmeester was Mark James uit Engeland en dit stond er in zijn keurverslag: very smart puppy, very good head and expression, good eyeshape, good ears, good neck and front, good topline, sound rear, moves very freely.

Congratulations Joan and Yvonne, well done:-) All the best for the future and keep us updated about Buster.

03-05: Vandaag was de Europasiegershow in Dortmund waar de neefjes Jacco en Champy ingeschreven waren. Jacco werd 2e in de kampioensklas en kreeg het res. CAC wat opgewaardeerd werd tot een volle CAC. Hiermee is hij Duits Kampioen Club Champy kreeg in de jeugdklas 1U/CACJ-VDH-Club en de titel VDH-Europajugendsieger 2008

Barney's dochter Froukje 't Lozenbos had het ook goed gedaan in Dortmund. Zij kreeg 1U/CAC vanuit de openklas en die wordt opgewaardeerd tot 2 CAC's. Proficiat voor de baasjes en fokkers van Froukje:-)

28-04: Gisteren ben ik met ons vader-en-zoon-duo naar de show in Genk geweest. Het was een super succesvolle en onvergetelijke dag. Kevin kon zijn Belgische titel afmaken en dat is gelukt met 1U/CAC/BOB/Ambiorix Winner en dus Belgisch Kampioen . Hij heeft zijn 4 benodigde CAC's in slechts 4 shows gehaald. Kevin's kleine zoneman kreeg 1U en werd beste jeugdhond van het ras, Ambiorix Jeugdwinner. Keurmeester van de shelties was Theo Leenen (B). In de erering voor alle beste jeugdhonden van alle rassen werd Champy 1e van een vijftigtal jeugdhonden, keurmeester Louis Dehaes (B). Daarna was het weer de beurt aan papa Kevin in een even zo grote herdershondengroep waar hij ook 1e werd! De groepskeurmeester was Myriam Vermeire (B) die Kevin overigens vorig jaar zijn eerste Belgische CAC(IB) gaf.  Uiteindelijk kreeg Kevin een 9e plaats in de best in show keuring (ruim 1000 ingeschreven honden) bij keurmeester Mariette Vanherle-Stevens.

Een paar van Barney's nakomelingen hadden ook een goeie dag. In Genk haalde Froukje van 't Lozenbos haar eerste Belgische CAC gevolgd door Felin van 't Lozenbos die 2e werd. In Grefrath (D) haalde Fara van 't Lozenbos (3 succesvolle zussen uit hetzelfde nest!) haar eerste Duitse CAC. Allemaal een hele dikke proficiat

24-04: Op de eerste pagina van de fotogalerie een paar foto's van het afgelopen weekend in SloveniŽ.

Bij "pups beschikbaar" nieuwe foto's van puppies die te koop zijn.

23-04: Er zijn nog 3 superschattige pups te koop van onze Kevin bij kennel v.d. Vennenberg. Kijk bij pups beschikbaar voor een foto van het viertal.

Nog leuk shownieuws van een zoon van onze Jacco het afgelopen weekend: op de shows in Satu Mare (Roemenie) haalde Vanilla Hills Mini Storm Ahead 2 CAC's en 2 res. CACIB's.

21-04: Millie en Champy zijn een weekendje mee naar de shows in Celje/SloveniŽ geweest. Op zaterdag haalde Millie 1U/CAC/CACIB/BOS en is hiermee Internationaal Kampioen. Champy kreeg in de jeugdklas 1U/CAC-J en werd beste junior van het ras. Hiermee is hij Sloveens Junior Winner. Ik twijfelde of ik hem wel zou showen in de erering voor alle beste junioren van alle rassen, want zo'n lange reis en de show zelf is toch wel heel vermoeiend voor zo'n jong hondje. Toch blij dat ik het gedaan heb, want ons menneke kreeg een mooie 3e plaats van in totaal 79 jeugdhonden! Hij gedroeg zich super tussen alle andere honden, van groot tot klein. De dag erop haalde Millie 1U/CAC/res. CACIB, en Champy 1U/CACJ en weer beste junior van het ras. Omdat het heel laat zou worden ben ik die dag niet met hem in de erering gegaan zodat we mooi op tijd terug naar huis konden vertrekken.

Eerdaags nog een paar foto's van ons tripje naar SloveniŽ.

De absolute hoofdprijs is echter dat Sansho (Quashee Viva Voce) vanmiddag weer herenigd is met zijn baasje:-)) Na ruim 2 weken rond gezworven te hebben in Luyksgestel en Lommel is Sannie in Lommel terug gevonden. Hij is een kilo afgevallen maar voor de rest zag hij eruit alsof hij zo naar de show kon, aldus eigenaresse Corine;-) We zijn hartstikke opgelucht dat het zo goed afgelopen is.

12-04: Deze keer slecht nieuws: de door ons gefokte Sansho (Quashee Viva Voce) van Corine Noten wordt sinds een week vermist. Via de indexpagina een link naar Sannie's blog om iedereen op de hoogte te houden over de laatste nieuwtjes. Tevens willen we zoveel mogelijk mensen oproepen om mee te gaan zoeken naar Sansho in de hoop dat hij zo snel mogelijk weer thuis in zijn lekker warme mandje ligt.

09-04: Nog meer goeie showresultaten van Jacco's nakomelingen het afgelopen weekend: Vanilla Hills Mini Storm Ahead won het CAC op de show in Legionowo/Polen en James 't Wijnmeer won het CAC op de show in Berlijn. Super!

07-04: Nieuws bij pups beschikbaar.

06-04: Nieuwe foto's van ons mooie menneke Champy en ook pups beschikbaar van onze reuen.

05-04: Op de show in Goes haalde Champy 2U en Millie 1U/res. CACIB. Jacco's zoon Channi of Chandra 't Wijnmeer heeft onze eer gered door op dezelfde show in Goes beste reu te worden, 1U/CAC/CACIB;-)) Proficiat Jo en Hen.

01-04: Vandaag kregen we nog meer leuke showresultaten te horen van het afgelopen weekend. Niet alleen Felin en Froukje van 't Lozenbos zijn erg succesvol, ook zusje Fara haalde op de show in Maubeuge (F) het CAC. Fara is een dochter van Barney.

31-03: Gisteren was ik met Jacco en zijn neefje Champy en Millie naar de hondenshow in Luxemburg geweest. Millie en Champy kregen allebei 2U en het reserve CAC. Jacco haalde vanuit de kampioensklas 1U/CAC/CACIB/BOS, hiermee de titel Luxemburgs Kampioen. 

Ook weer een topweekend voor een paar succesvolle kinderen van onze reuen. In Luxemburg kreeg Froukje van 't Lozenbos 1U/CAC. Hiermee is zij ook Luxemburgs Kampioen. Froukje is een dochter van Barney en de nestzus van Felin die het vorige week zo goed deed. In Bad Fallingborstel (D) op de show won de mooie reu James 't Wijnmeer een grote openklas van 12 reuen. Met deze CAC voldoet James aan de eisen van Duits VDH Kampioen. James is een zoon van onze Glama Boy;-) Tenslotte haalde een dochter van Robbie (Mainlands Riverdance) het CAC op de internationale show in Bergen (N). Alle baasjes een dikke proficiat!

25-03: Op de tentoonstelling in Leeuwarden won Champy het jeugdCAC en hij werd ook beste reu Millie kreeg het reserve CAC/CACIB. Beste teef en BOB was een dochter van Barney: Felin van 't Lozenbos. Ze haalde vorige week in La Louviere ook het CAC. Proficiat aan de eigenaars:-)

22-03: Op de indexpagina een foto van 2 superschattige puppies van onze Kevin in Zundert: teefje Fay en reutje Doby, 6 weken oud en 1100 gram. Reutje Doby is identiek Kevin op die leeftijd.  Hier nog een paar foto's (deze pups zijn niet beschikbaar)

20-03: Meer leuke showresultaten van een zoon van Jacco in Polen: Vanilla Hills Mini Storm Ahead oftewel Lexus werd BOB op de Leszno Champion of Champions show waar alleen kampioenen of jeugdkampioenen van het voorgaande jaar mee mogen doen. Een knappe prestatie want Lexus was de jongste en de kaalste (LOL) en hij had ook zware concurrentie. De week erop haalde Lexus weer 1U/CAC op de show in Jaroslaw/Polen. Hij moet nog 1 CAC halen voor de kampioenstitel maar daar is hij nog te jong voor. Proficiat Gracjana en co-owner Gracyna;-)

17-03: Gisteren ben ik met mijn moppies naar de show in Leiden geweest. Kevin haalde vanuit de kampioensklas 1U/CAC/CACIB/BOB en later ook nog een mooie 7e plaats in de herdershondengroep. Hiermee is Kevin Internationaal Kampioen. Champy was net oud genoeg voor de jeugdklas en daar werd hij 2e achter zijn neef Channi of Chandra 't Wijnmeer (allebei kleinzonen van onze Masja). Het wordt bijna saai maar we willen nogmaals de baasjes en fokkers van Twinkle 't Wijnmeer van harte feliciteren met weer een super showdag. Deze mooie dochter van onze Jacco won niet alleen de jeugdklas maar werd ook  beste teef. Hiermee heeft Twinkle al 4 nederlandse CAC's gehaald en dat met slechts 17 maanden leeftijd. Super:-))

02-03: Millie kreeg in Groningen op de show 2U. De kindertjes van onze Jacco hadden een betere dag;-)) Channi of Chandra 't Wijnmeer haalde zijn laatste jeugd CAC voor de titel Nederlands Jeugdkampioen (in slechts 3 shows). Ook werd hij beste reu en is hiermee meteen halverwege zijn Nederlandse titel. Twinkle 't Wijnmeer kreeg ook haar laatste jeugd CAC en is nu ook Nederlands Jeugdkampioen. Hiermee staat voor haar de stand op 3 hele CAC's:-) Twinkle werd ook reserve beste teef. Proficiat allemaal:-))

24-02: Op de indexpagina een nieuwe foto van Benno, het broertje van onze Champy. Trotse baasjes van Benno zijn Dominique en Nadja Nijsten.

11-02: Een paar nieuwe foto's op Champy's pagina.

08-02: In Eindhoven op de hondenshow werd Kevin 2U in de kampioensklasse. Omdat de winnende hond reeds Nederlands kampioen is wordt het res. CAC/CACIB opgewaardeerd tot een volle CAC/CACIB.

22-01: Zondag was ik met Kevin, Millie en Champy op de show in Verl Kaunitz. Het was wederom een fantastische showdag want zowel Millie als Kevin zijn beide Duits Kampioen geworden. Kevin won 1U/CAC (zijn 20e CAC) en werd beste reu. Millie kreeg ook 1U/CAC en toen ze het tegen elkaar moesten opnemen voor beste van het ras werd Millie de winnaar. Champy was mee om zijn vader aan te moedigen en om zelf een beetje te oefenen en te socializen;-) Hij heeft absoluut zijn beste pootje voorgezet en kreeg 1 Veelbelovend. In de erering zat hij in de selectie voor beste pup in show, maar uiteindelijk won een border collie pup. De keurmeester was Regina Blessing uit Duitsland.

14-01: De buit van een weekendje shows in SloveniŽ zijn 2 verse Sloveens Kampioenen en een Sloveens clubwinner.

Zaterdag overdag haalde Jacco 2U/res. CAC/res. CACIB vanuit de kampioensklas gevolgd door 3U van Chef. Kevin kreeg 1U/CAC. 's Avonds begon de clubshow waar Jacco 1U/CAC/BOB haalde en hiermee de titel Sloveens Clubwinner 2008. Kevin haalde 1U/CAC. Dit is zijn 4e Sloveense CAC en is hiermee Sloveens Kampioen. Chef kreeg  2U/res. CAC. Zondag weer een CACIB show en daar haalde Jacco 1U/CAC/CACIB/BOS, hiermee ook Sloveens Kampioen. Chef en Kevin kregen allebei 2U/res. CAC.

Ik hoop dit jaar nog een paar showtjes te doen in SloveniŽ, KroatiŽ en/of Hongarije.

09-01: We zijn weer terug van vakantie en wensen iedereen nog een Gelukkig Nieuwjaar. De hondjes zijn ook weer thuis. Ze hebben een perfecte verzorging gehad bij dierenpension At Home. Bedankt team Dings, speciaal voor de prinsessenbehanding van onze 2 kleine prinsesjes;-)

Wij hebben in de zomer van 2007 -samen met Joke Bloemhof- onze medewerking verleent aan een nieuw informatieboekje over shelties in het algemeen. Het boek is deze week uitgekomen en het is hartstikke leuk geworden. Er staan heel veel foto's in van onze honden. Het boek is onder andere te koop bij Media Boekservice via deze link

Een nieuwe foto op de pagina van Champy.

De eerste shows dit jaar het komende weekend in Ljubljana/SloveniŽ met Jacco, Chef en Kevin:-)