Wat is nieuw op onze site:

 

2006:

 

16-07: Vandaag weer een super showdag in Lokeren (B).  Jacco 1U/CAC en BESTE VAN HET RAS (BOB). Ons Sindie (Quashee Peach Melba) werd beste teef (BOS) en kreeg dus ook het CAC. Twee verse Lokerse Winners;-)) Beertje kreeg 1ZG in de jeugdklas. De keurmeester was Mevr. R. Reyniers uit BelgiŽ.

08-07: Op de show in La Louviere (B) werd Jacco beste reu, beste van het ras en haalde hiermee zijn laatste CAC die nodig is voor Belgisch Kampioen:-)) Jacco sloot zijn Belgische showcarriŤre in stijl af door ook nog eens BIG2 te worden. Keurmeester was mevr. Berlinda Derycke en groep 1 werd gekeurd door dhr. Norman Deschuymere. We zijn enorm trots op weeral een mooie overwinning in de herdershondengroep.

We zijn ook heel trots en blij met ons prachtige nieuwe teefje uit Engeland: ARCOT STRIKE A POSE (GB. Ch. Lythwood Sixsmith x Arcot Tilly Trotter). Zo gauw we in de gelegenheid zijn samen foto's te maken krijgt ze haar eigen pagina op onze website.

24-06: Op de Flevodogshow in Almere waren Barney en Sindie ingeschreven. Barney kreeg 1U en het reserve CAC, Sindie werd 1U, beste teef en won hiermee het CAC.

Jacco was op de internationale show in Brussel en haalde 2U/res. CAC/CACIB.

Volgende week verwacht: een nieuw teefje uit Engeland.

21-06: Ik ben een lang weekend naar Noorwegen geweest waar ik onze Robbie geshowd heb op de Noorse clubshow in Svelvik. Hier werd hij beste reu. Er waren 117 shelties ingeschreven, keurmeester was Dave Weller uit Engeland.

GB Noors Ch. Japaro Robaidh at Lythwood ~Robbie~

 

18-06: Op de int. show in Hulten kreeg Jacco 4U.

11-06: ***** BARNEY KEEPS FLYING THE FLAG FOR KENNEL MAINLANDS IN THE NETHERLANDS AND BELGIUM *****

Op de Internationale Hondenshow der Zuiderkempen in Lommel (B) heeft Barney weer zijn beste pootje voor gezet;-)) Hij kreeg niet alleen 1U/CAC/BOB maar won ook de groep en werd uiteindelijk zelfs 3e best in show!!! De keurmeester was Dhr. Rolf Blessing uit Duitsland. De groepskeuring en eindkeuring werd gedaan door dhr. A. Dewilde uit BelgiŽ. Sindie kreeg 3U in openklas. Miguel bedankt voor je hulp:-)

Thank you so much Finn Helge and Vinny Olsen for giving us the opportunity and the pleasure to show one of your wonderfull dogs! We celebrate next week in Norway;-))

 

03-06: Na een fijne relaxvakantie kunnen we er weer flink tegenaan. Vandaag te beginnen op de int. show in Arnhem waar onze Barney ingeschreven was. Hij kreeg 1U/CAC/CACIB/BOB en in de erering haalde hij de 3e plaats in groep 1. De keurmeester was Dhr. J. van de Berg uit Nederland. Groep 1 werd gekeurd door Mevr. Assemacher Feyel uit Duitsland.

16-05: Op diverse pagina's van onze honden nieuwe foto's, met dank aan Miguel de Coninck (B).

07-05: Op de Europasieger-zuchtschau in Dortmund won Jacco de kampioensklasse en haalde hiermee zijn 5e en 6e CAC in Duitsland. (CAC's in Dortmund tellen dubbel!). Hij kreeg ook het reserve CACIB.

De komende weken even geen shows ivm. onze vakantie, hierna hopen wij verassend nieuws te hebben;-)

01-05: Op de Rheinlandschau in Grefrath (D) kreeg Barney 2U/res.CAC. Sindie won de openklas en kreeg het CAC. Beertje had haar showdebuut en werd meteen BESTE PUP IN SHOW!

30-04: Nieuwe foto's van ons Sindie en Daisy.

23-04: Op de show in Lingen (D) werd Jacco 3e met uitmuntend in kampioensklas en onze Kevin kreeg in puppieklas 1 Veel Belovend.

22-04: Op de show in Harstad (Noorwegen) haalde Robbie 1U/CACIB/BOB, Best in Group en 4e BEST IN SHOW!!! Keurmeester was Mrs. Lynne Lee uit Singapore. De groep werd gekeurd door Norman Deschuymere uit Belgie. Met deze prachtige overwinning is Robbie Noors Kampioen.

17-04: Op de hondenshow in Leeuwarden kreeg Barney 1U in kampioensklasse.

16-04: Nieuwe foto's van Kevin en Beertje.

09-04: Op de show in Antwerpen haalde Jacco 2U in kampioensklasse.

07-04: We plannen een nestje met Sindie in het najaar. Meer info bij pups verwacht.

02-04: Barney gaat lekker;-)) Vandaag op de show in Leiden beste reu, CAC/CACIB. In een paar weken tijd al 3 CACIB's in 3 verschillende landen. We zijn heel trots op onze Noorse rakker;-)

26-03: Op de show in Luxemburg kreeg Barney 1U/CACIB/BOB. Hij is hiermee Luxemburgs Kampioen EN heeft zich gekwalificeerd voor Crufts 2007. Jacco haalde een U in openklas.

19-03: Op de show in Tongeren (B) kreeg Barney 1U/CAC/BOB en als klapper werd hij ook BEST IN GROUP.

12-03: Daisy heeft haar eigen pagina en nieuwe foto's van Kevin.

06-03: nieuw: showresultaten

05-03: Op de show in Zuidlaren werd Barney 1U in kampioensklasse en kreeg het reserve CAC/CACIB

26-02: Op de show in Gent (B) werd Barney 1U in kampioensklasse, beste reu, CAC/CACIB.

23-03: Nieuwe foto's van onze Kevin en Beertje.

Onze pup Daisy (van Katja en Jacco) is deze week CEA vrij getest, en ook alle 4 de pups van Katja's zus Asha en Beau (Beautifull Dreamer 't Wijnmeer) zijn CEA vrij.

03-02: Op de show in Eindhoven kreeg Barney 2U in kampioensklasse.

01-02: Doordat er een nieuwe site in aantocht is heb ik niet meer zo'n zin om te updaten. Aangezien de nieuwe site nog even op zich laat wachten pak ik de draad toch maar weer op.

Te beginnen met een nieuwkomer in onze kennel: Barney.....

30-01: Nieuwe foto's van onze Kevin.

13-01: De zussen Katja en Asha hebben hun eerste nestje.

Volgende week vakantie in Noorwegen waarna een nieuwe reu in onze kennel zal komen.

We hopen binnenkort een hele nieuwe website te openen.