Nederlands, Luxemburgs Jeugdkampioen

Quashee Ur Sucha Lady Gaga

- 21-02-2011 -

 

Fokker/Eigenaar: Monique van Poppel

 

- 8x CAC
- 5 x CAC-J
- 5 x res. CAC
- 2 x res. CACIB
- Nederlands Jeugd Kampioen
- Luxemburgs Jeugd Kampioen
 

 
Quashee Ur Sucha Lady Gaga Ch. Amor Micky from Lady Lucia Ch. Evad Sommer Shadow Sommerville Smithson
Evad Cream Peach
Ch. Evros Tip Top Tosca Mascot
Chrisokas Fable at Evros
Ch. Quashee By Versailles Ch.
Valerina Ross Versailles
Ch.
Arcot Just a Moment
Valerina Ross Special For You
Quashee Hi O' Pinion Ch.
Faradale Frisbee for Grandgables
Leah 't Wijnmeer

 

Dimphy komt uit het 3e nest van onze lieve Beertje en Murphy van Lucia Essers. Een prachtig gelijkmatig nest van 5 pups! Ze is vernoemd naar Dimphy van Herk, onze eerste stagiaire die nu een goeie vriendin is:-)

Qua karakter is het een schatja, heel makkelijk, rustig, tikkeltje soft, diva. Ze doet ons zowel qua uiterlijk als gedrag erg denken aan haar overgroot moeder Leah 't Wijnmeer ~Bonnie~ die inmiddels oud is en een gelukkig leven leidt met haar dochter Masja (Quashee Hi O' Pinion) in Duitsland.

Dimphy heeft een prachtige start gemaakt op shows. De eerste keer in Wijchen werd ze gelijk beste van het ras! Hierna volgden nog diverse mooie overwinningen. In slechts 3 shows heeft ze haar Nederlandse jeugdpunten bij elkaar gehaald. In Luxemburg werd ze Luxemburgs Jeugdkampioen uit een klasse van 10. Met 1 jaar leeftijd heeft ze al 3 "grote CAC's" en 2 jeugdtitels.

We hebben lang getwijfeld of we Dimphy zouden houden of verkopen omdat het altijd een heel kleintje was, maar uiteindelijk is ze 34 cm. geworden. Ze is CEA vrij en heeft een compleet gebit.Dimphy @ 15 months BOB Saarbrucken
judge Mrs. Carla Molinari (PT)


photocredit DEYA


 

 

Back