Luxemburgs, Kroatisch Kampioen Quashee Catchy Fellow

- 21-08-2005 -


Fokker/Eigenaar: Monique van Poppel

 

- 2 x CAC
- 2 x res. CAC
- 1 x res. CACIB

Whisper's pagina is niet up to date, wordt zsm bij gewerkt.

Quashee Cheeky Joker Ch.
Sheldon Space Joker
Ch.
Kindergate the Joker
Kindergate Mac Duffle
Ingleside Inspiration
Ch.
Conspirol Space Flower
Ch.
Ohinima's Red Rubin
Ch.
Conspirol Space Puff
Quashee Peach Melba Ch.
Mehalah Merry Man
Marhabe Montrose
Mehalah Marsh Maiden
One of the King 't Wijnmeer Ch.
King van den Horenbilck
Halloween 't Wijnmeer

 

Dit is onze nieuwe aanwinst Whisper, 1 van de 4 knappe broers van onze Kevin. Whisper was als 8 weken oude pup verkocht als huishond. Door prive-omstandigheden bij zijn vorige eigenaars is hij echter sinds vorige week weer terug bij ons. Zijn vriendje Pepper zit momenteel in de sheltie rescue te wachten op nieuwe baasjes.

Whisper is nu een kleine week bij ons en het is echt een schat van een hond. Qua karakter identiek Kevin (rustig, lief, makkelijk) en ook qua uiterlijk lijken ze heel erg veel op elkaar. We moeten steeds weer goed kijken wie wie is.

Toen Whisper hier net was moest Sallie meteen laten merken dat hij de baas is. Kevin vond hem eng en keek me aan met zo'n kop van "help vrouwtje, een vreemdeling, heb je hem ook gezien en kun je er niet voor zorgen dat hij weg gaat";-) (typisch Kevin, zo doet hij ook als de pekinezen van vrienden hier zijn) Onze andere reuen reageerden er niet echt op. Whisper vond al onze hondjes leuk maar hij wilde wel meteen de baas spelen over onze kleine Mike. Altijd grappig om te zien hoe honden reageren op een nieuweling. Onze teven waren blijkbaar wel heel erg van hem onder de indruk want ze zijn spontaan allemaal loops geworden;-)

We zijn zijn vorige eigenaars dankbaar dat ze zo goed voor Whisper gezorgd hebben (hij is in topconditie) en dat ze hem goed opgevoed hebben.

Whisper is net als Kevin 38 cm, CEA vrij en heeft een compleet gebit.

 

 

 

Back