Geboren 19-09-2010:2 sable reutjes

3 sable teefjesvan onderstaande ouders:

 

multi Ch. Quashee High Class O' Pinion

Ch. Quashee Zoom the Moon28 oktober: Ook deze pups zijn afgelopen maandag gechipt wat perfect ging zoals altijd. Het zijn allemaal schatjes van hondjes. Voor het komende weekend staat er weer een ontwormingskuur op het programma en natuurlijk de wekelijkse nagelknipbeurt.
Onze pups zijn helemaal Halloween-proof;-))
Op de onderste linker foto de reutjes en op de rechter de 2 teefjes.

 


18 oktober: Vinny en Champ hebben 4 prachtige pups gemaakt die lekker groeien en spelen. Van dit nest hebben wij voorlopig voor onszelf een reu en een teef gereserveerd. In de loop van de tijd zullen we onze keuze maken en dan komen er wellicht nog pups beschikbaar. Tot volgende keer:-)
 


11 oktober: Met Vinny's pups gaat het heel goed. Op de foto's bovenaan de reutjes, onderaan de teefjes. Sinds het weekend krijgen ze gemalen vlees van Kivo, maar eigenlijk eten ze er nog maar weinig van. Ondanks dat groeien ze heel goed en zijn ze toch wel flink wat zwaarder als Millie's pups.
 


5 oktober: En toen waren het er nog maar 4:-( Het kleinste teefje wilde nooit echt goed groeien. We hebben het geprobeerd met bijvoeding maar er zat weinig vooruitgang in. Zondag had ik al besloten om ze in te laten slapen en dat is dus gisteren gebeurd. Het is jammer maar geeft ook rust, zowel voor ons als voor Vinny die er de laatste dagen geregeld mee in haar bek rond sjouwde. De andere 4 pups zijn enorme dikzakken die groeien als KOOL. We hopen dat er in de loop van de week wat meer leven in de brouwerij komt.

 


27 september: Ook in Vinny's nestje zit een teefje (de kleinste bij geboorte) die niet lekker wil groeien. We hebben dus 2 zorgenkindjes. We voeren ze bij, en de kleine van Vinny was vanmorgen voor het eerst flink gegroeid, dus dat geeft hoop. De andere pups gaan als een raket. Met Vinny gaat het supergoed. Op de onderste foto rechts ligt ze typisch "op zijn Vinny's" bij de pups: alert en toch relaxt met een botje.

 


Vinny en Champy's pups zijn een dag later geboren als ons andere nestje. Voor Vinny is dit het 4e en laatste nest. Ze heeft het super goed gedaan want binnen 2 uur tijd had ze 5 dikke pups op de wereld gezet van gemiddeld 240 gram: 2 reutjes en 3 teefjes.