Geboren 18-09-2010:3 sable reutjes

1 sable teefje (nog beschikbaar)van onderstaande ouders:

 

multi Ch. Quashee Cheeky Joker

multi Ch. Arcot Strike a Pose28 oktober: De kleintjes zijn afgelopen maandag gechipt en het waren allemaal hele flinke hondjes die geen krimp gegeven hebben. De kleine is ondertussen een heeeel pittig beestje geworden. Ze werd geregeld door haar broertjes gepakt maar ze is ze nu de baas. Ze is klein maar er komt soms veel geluid uit;-)
Ze eten met zijn allen 2 kilo vlees per dag. Vandaag heb ik ze voor het eerst geweekte brokjes gegeven maar dat vonden ze helemaal niks. Over ruim een week worden de ogen al getest. Dan is het einde alweer in zicht en zullen wij onze keuze moeten maken...........
Van Millie's pups deze week wat minder foto's als van ons andere nestje. Dit omdat het weer omsloeg en wegens tijdgebrek. Volgende keer andersom.

 


18 oktober: De pups zijn alweer 4 weken oud, hebben de 2e ontworming gehad en eten 4 keer per dag vlees. Het zijn echt leuke pups, en ook de kleine groeit ongeveer 30 gram per dag waar we heel blij mee zijn. Uit dit nest hebben we een reutje voor onszelf gehouden, en alle andere pups zijn besproken!
 


11 oktober: Hieronder weer de nieuwe foto's van Millie en Kevin's pups. Het gaat goed, ook met het kleine teefje. Ze loopt wel een beetje achter op haar broertjes. Had ook wat later de oogjes open maar het is een heel pittig hondje. De reutjes zijn heel identiek qua uiterlijk en ook nog steeds qua gewicht. Sinds het afgelopen weekend krijgen ze 2 keer per dag vlees en dat vinden ze geweldig. Ze eten stukke beter vlees als de pups van Vinny. Tot volgende week:-)
 


5 oktober: Met de reutjes van Millie en Kef gaat het fantastisch. Ze groeien goed (heel gelijkmatig, schelen maar 10 gram van elkaar) en hebben sinds het afgelopen weekend de ogen open. Het teefje groeit minder goed. Ik heb ze gisteren voor alle zekerheid bij de dierenarts laten onderzoeken maar die kon niks afwijkends vinden. Maar we hebben goeie hoop voor onze kleine meid.
 


27 september: De pups zijn ruim een week oud. De reutjes groeien als kool, het teefje wil nog niet echt. We voeren ze een paar keer per dag wat melk bij. Ze is verder wel fit en levenslustig. We hopen er het beste van. Met Millie gaat het goed. Vorige week dreigde er even een beginnende melkklierontsteking (dat heeft Millie altijd vrij snel door te veel melk) maar gelukkig heeft zich dat niet doorgezet. Millie en pups liggen boven maar zo gauw het kleintje beter groeit komen ze naar beneden.Millie en Kevin's pups zijn zaterdag 18 september geboren. Het zijn 3 reutjes en 1 teefje. Het teefje woog met de geboorte 175 gram, 2 reutjes waren 200 gram en eentje was 240 gram. Het was een flinke klus voor onze kleine Millie maar ze heeft het fantastisch goed gedaan.