~Tina~ ~Katja~ ~Sascha~

 

geboren op 12-04-2010:

2 blue merle reuen
4 driekleur teven

NOG PUPS BESCHIKBAARvan onderstaande ouders:
 

Ch. Quashee Uncovered Glama Boy

Quashee Whatever Whenever


19-05: Katja en Jacco's puppies groeien als kool. Het zijn de beste eters van alle 3 onze nestjes. Katja zit nog steeds vrij veel bij de pups om ze melk te geven. De pups zijn al een keer buiten geweest en ze vonden het zalig om door de tuin te rennen.
Op de foto: hieronder de 2 blue merle reutjes, daaronder 4 driekleur teefjes.


 


26-04: De pups zijn alweer 2 weken oud en het gaat super. Katja wijkt geen minuut van haar kleintjes. Ze heeft zelfs de (speelgoed)beertjes van onze pomeranian Faith verzameld in de werpkist en ook die worden als echte puppies behandeld! De pups hebben hun eerste ontwormingskuur gehad en ook worden geregeld hun nageltjes geknipt. De oogjes gingen al heel snel open. Hieronder een paar foto's die ik vandaag gemaakt heb.
 


21-04: De pups zijn ruim een week oud en het gaat erg goed met alle kleintjes. Gemiddeld wegen ze 500 gram. Katja is niet weg te slaan bij haar pups. Onze big mama is een oermoeder pur sang;-)12-04: Katja en Jacco hebben samen weer een prachtig nestje gekregen. Uit deze combinatie kwamen eerder al hele mooie, gezonde en aktieve hondjes waarvan enkele heel fanatiek zijn in agility. Uit het vorige nest van Katja x Jacco hebben wij onze lieve en mooie Sascha gehouden die nu dus pups heeft van Benji.

De geboorte van de pups ging super! De vorige keer had Katja een keizersnede en 3 dode pups, dus we vonden het erg spannend hoe het nu zou gaan. Binnen een uur waren er 4 driekleur teefjes. Toen kwam er een prachtig getekend blue merle reutje die jammer genoeg dood was. Daarna volgden binnen een half uur nog 2 blue merle reutjes. De gewichten van de pups varieren van 230 tot 285 gram. Vanaf nu nemen wij reserveringen aan voor de pups.