~ ~ ~ ~ ~

Nieuws
- 2010 -

 

 

 
22-12:
Op de show in Brussel kreeg Champy 1U/res.CAC/CACIB.

Update bij pups verwacht.

13-12:
 Afgelopen zaterdag was ik met Nicky op de show in Wijchen. Daar kreeg ze een ongeplaatste Uitmuntend. Gisteren was ik met Whisper en Nicky op de show in Kassel. Whisper haalde 1U/CAC/CACIB/BOB en is hiermee ook Duits VDH Kampioen:-) Nicky kreeg het reserve CAC.

07-12:
Ondanks dat ik zelf eens een weekendje thuis was, toch hele mooie resultaten te melden. Barney's dochter Farah van 't Lozenbos was op de dubbelshow in Wels (Oostenrijk) en werd beide dagen BOB.
In MoldaviŽ was Hela met Quashee Operation Chaos (Champy x Millie) en had een topweekend. Op de CACIB show 1U/CAC/res.CACIB, op de CAC show 1U/CAC en op de 2e CACIB show 1U/CAC/CACIB/BOB. Hiermee is Jecky Moldavisch Kampioen en Moldavisch Grand Champion.

Congratulations Hela and Gracjana. We are so proud of you:-)

29-11:
Het afgelopen weekend was Int. Ch. Quashee Peach Blossom op de Winner in Amsterdam en daar kreeg ze 1U/CAC-V/BOBV en de titel Veteraan Winster 2010:-)

24-11:
Het afgelopen weekend was ik met Sascha en Nicky naar de shows in Zagreb/KroatiŽ. Nicky haalde 2 CAC's, 1 res. CAC, 1 CACIB, BOB en BIS2 op vrjdag, Club Kampioen en Zagreb Winner. Sascha haalde een res. CAC en 2 ZG's. Ze had super keurverslagen maar vanwege de oren zat er jammer genoeg niet meer in.
Op de show in Kortrijk waren Debby en Anke met Quashee Qan Ewe Dig It ~Jinx~ die 1VB haalde en BOSP.
En op de agility wedstrijd in Kortrijk is Carla met Jacco's dochter Chickie wederom eerste geworden. Een hele dikke proficiat voor jullie allemaal:-))
Hieronder een foto van onze kale Nicky met haar handler Debby Michielsen (bedankt!)17-11:
Het seminar weekend was een groot succes. Binnenkort volgen foto's en meer nieuws hierover.
We hebben nog 2 sable teefjes beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

09-11:
Door drukke bezigheden loop ik een beetje achter met de website.
Tijdens mijn laatste weekendje Engeland heb ik van Champy foto's laten maken. Hiervan eentje op de indexpagina en op zijn eigen pagina. Op de kampioenschapsclubmatch van de NSV had ik de broertjes Kevin en Whisper ingeschreven en Kevin's zoontje Champy. Ze hebben het alle 3 fantastisch gedaan. Kevin kreeg 2U in een grote openklas. Whisper 3U in fokkersklas en ons ondeugende menneke Champy won de kampioensklas en werd later reserve beste reu.
De dag erop ben ik met Whisper en Nicky naar Hannover gegaan alwaar Whisper 1U/CAC kreeg en Nicky 2U/res.CAC.
Afgelopen zaterdag ben ik met Whisper en Nicky naar de show in Bleiswijk geweest. Whisper kreeg 1U/CAC/CACIB/BOS en is hiermee Internationaal Kampioen:-) Ons Nicky kreeg een G omdat de keurmeester haar veel te groot vond. Nog een hele dikke proficiat aan Fleedhill's Eternal Flame ~Kelly~ van Marja Verweel die 1U/CACJ haalde. Kelly is een dochter van Daisy (JCH. Quashee Dangerous Daisy, dochter van Jacco) en Ch. Channi of Chandra 't Wijnmeer die ook een zoon van onze Jacco is;-)


28-10:
Nieuwe foto's van Vinny en Millie's pups. Met dank aan onze nichtjes Romy en Anne om mee te helpen:-)  Ook nieuwe foto's van Jacco op zijn pagina.

25-10:
Een hele dikke proficiat voor Carla en Kiwi (Quashee So Nice Little Lady) die een prachtig agility seizoen afgesloten hebben door Limburgs Kampioen 2010 te worden. Jullie zijn een dreamteam:-))

Ik ben zelf het afgelopen weekend naar Engeland geweest voor de ESSC show. Hierdoor pas nieuwe pupfoto's in de loop van deze week als mijn kleine helpers tijd hebben;-)


18-10:
Updates over Vinny en Millie's pups.
Helaas geen shownieuws van het afgelopen weekend. Ik was vrijdag wel met Champy en Whisper aanwezig op de Bundessieger in Dortmund maar kon jammer genoeg niet meedoen doordat er blijkbaar iets mis gegaan was met de inschrijving:-((


11-10: 
Op de show in Zwolle kreeg Whisper 1U/res.CAC/CACIB, Nicky 1U/CACJ en kleine schattige Bandit (Quashee Peek a Blue) werd beste baby en in de erering 5e beste baby in show van in totaal enkele tientallen schattige babies.

Dan nog vele updates op de showresultaten-pagina over Millie en Champy's zoon Jecky (multi jr.Ch. Quashee Operation Chaos) die bezig is aan een fantastische showcarriŤre. Hij is inmiddels jeugdkampioen in verschillende landen maar heeft nu even pauze om een mooie nieuwe vacht te krijgen.

Thanks a million Hela and Gracjana for the oustanding job you are doing with Jecky. We are so proud of you and surely  come to support you and Jecky at Crufts 2011:-))

Nieuwe foto's van Vinny en Millie's pups.


05-10:
Updates over Vinny en Millie's pups.

27-09:
 Updates over Vinny en Millie's pups.

20-09:
Millie en Vinny hebben pups. Wij nemen vanaf nu reserveringen aan voor sable reuen en teven.

30-08:
Een hele dikke proficiat voor Jacco's mooie kinderen Cooper (The Sky is the Limit 't Wijnmeer) en nestzus Nikita (Blue Star 't Wijnmeer) die allebei in Rotterdam hun showdebuut hadden in de jeugdklas en beide het CAC-J haalde. Ook proficiat voor Senna (Quashee Peach Blossom) die het veteranen CAC haalde en beste veteraan van het ras werd. Ook proficiat aan alle andere nakomelingen van onze reuen die aanwezig waren in Rotterdam en met hun baasjes enorm hun best gedaan hebben.

23-08:
De opbrengst van een weekendje Leipzig met Whisper en Nicky zijn 4 x 3U. Bandit had met handler en baasje Debby meer geluk. Hij werd beste baby op de show in Mechelen.

Nieuws bij pups beschikbaar.

17-08:
Ik loop een beetje achter met de website en heb dan ook veel nieuws te melden:-)
In Luik op de show kreeg Whisper 2U/res.CAC/CACIB.
In Ludwigshafen op de show kreeg Nicky 1U/CACJ en de titel Rheinland-Pfalz-Sieger 2010. Whisper haalde 2U/res.CAC/CACIB.
Afgelopen zondag kreeg Quashee Peek a Blue ~Bandit~ 1VB en werd beste babyreu op de Belgische specialshow. Eigenaars van Bandit zijn Debby Michielsen en Quashee.

Dan nog heel veel shownieuws van Quashee Operation Chaos die als een raket gaat op de shows in Polen en omringende landen. Alle resultaten staan op de showresultaten-pagina. Behalve dat hij meestal beste jeugdhond wordt, krijgt hij ook BOB van alle shelties (ook kampioenen!), en in de erering doet hij het supergoed zowel bij de jeugdhonden maar ook in groep 1.

Ook zijn we supertrots op alle mooie kinderen van onze reuen die goed scoren op shows en agility. Champy's dochter Xarah from Lady Lucia werd in Gelsenkirchen op de show wederom BOB. Zij is inmiddels Duits Jeugdkampioen. In Girpennes op de Belgische specialshow werd ze beste jeugdteef.

Benji's dochter Vanilla Hill's On the Move haalde op de show in Legnica (PL) 1U/CACJ/Best Junior/BOBJ/BISJ4.

Barney's dochter Farah van 't Lozenbos heeft in Split (HR) haar Kroatische Kampioenstitel gehaald.

En last but not least 1 van Jacco's super agility kinderen: Emperss in Blue vom Heiligenblut, fokster Lia Gunter, eigenaar Carla Luyckx. Chickie is een duidelijk voorbeeld van BEAUTY AND BRAIN want ze is heel erg mooi maar ook super super supersnel! Ze haalt vele prijzen alle weekends in het agility circuit. Ook de andere (door ons gefokte) sheltie Kiwi loopt nog heel succesvol wedstrijden op 8 jaar leeftijd. We zijn heel trots op jullie allemaal!

Ik ben in de vakantie naar Noorwegen geweest om Benji terug te brengen. Hij is voorgoed terug bij kennel Mainlands. Later dit jaar verwachten we een nieuwe reu uit ScandinaviŽ:-)


19-07: 
Op de show in Lokeren kreeg Champy 1U/CAC/BOB en Nicky 3ZG. Ook zijn inmiddels ons Millie en Vinny gedekt. Meer nieuws bij pups verwacht.

15-07:
Pups beschikbaar van Benji bij Truus Smits in Panningen.

05-07:
Het afgelopen weekend was weer fantastisch voor enkele van onze hondjes en nakomelingen van onze honden:-) Ik was zaterdag zelf op de show in Genk met Champy. Hij kreeg 1U/res.CAC/CACIB. Jacco's dochter Enka van 't Lozenbos haalde in Genk 1U/CAC/CACIB/BOS en hiermee Belgisch Kampioen:-) Inmiddels heeft Jacco al meer als 10 kampioenskinderen:-) Barney's dochter Ch. Farah van 't Lozenbos kreeg in Genk het res. CAC/CACIB.

Ook op zaterdag was in Wroclaw (PL) Quashee Operation Chaos (Champy x Millie) op een show. Hij kreeg 1U/CACJ/BOBJ/BOB en werd in de eindkeuring nog 2e beste Junior in Show. Congratulations Hela and Gracjana:-))

De volgende dag was ik in Wirges (D) met Benji en Nicky. Ons Nicky kreeg 3U, en Benji 1U/CAC. Hiermee is hij ook Duits VDH en Duits Club Kampioen. Dit waren de laatste titels die ik nog met hem wilde halen, dus hij is nu eigenlijk klaar om terug naar Noorwegen te gaan. Alleen heb ik voorlopig geen tijd om hem weg te brengen en ook de hond die mee terug komt is nog niet "klaar voor vertrek". Dus blijft Benji nog tot het najaar bij ons.

In Wirges was ook Champy's superknappe dochter Xarah from Lady Lucia die 1U/CACJ kreeg en hiermee Duits VDH jeugdkampioen:-)


22-06:
Vorige week zaterdag was ik met ons Nicky op de show in Uden waar ze 1e werd in de jeugdklas en hiermee het jeugd CAC haalde. Debby bedankt om ze voor te brengen:-)
In Moletai (Litouwen) was Champy's knappe zoon Quashee Operation Chaos 2 dagen op shows. Zaterdag haalde hij 1U / Junior Club Winner, en op zondag 1U / CACJ / Best Junior. Thumbs up for Hela and Jecky doing such a great job together:-)16-06:
Afgelopen zondag was ik met Champy op de show in Lommel. Hij haalde 1U/CAC/BOB.
Nieuwe foto's van de pups
die we nog beschikbaar hebben.

09-06: Op de show in Tilburg kreeg onze Whisper 1U/res.CACIB en ons Nicky 2U. Een dikke proficiat voor Benji's dochter Indy die het jeugd CAC en reserve CAC haalde, en voor Jacco's zoon The Sky is the Limit 't Wijnmeer die beste pup werd.
Ook in het buitenland weer fantastische resultaten en wel van Millie en Champy's zoon Quashee Operation Chaos die in Minsk (Wit Rusland) vanuit de jeugdklas BOB werd. Hij haalde het jeugd CAC, hiermee de titels Junior Champion Bielarus, Junior Winner Summer Bielarus 2010. Er waren 34 shelties ingeschreven. Echt super voor zo'n jong hondje van net 9 maanden oud.
In Mannheim Kafertal haalde Champy's dochter Joko Ono vom Sternensee het jeugd CAC. En in Bad Salzhausen was ook een dochter van Champy en wel Xarah from Lady Lucia. Die won niet alleen het jeugd CAC maar werd ook BOB. Allemaal van harte gefeliciteerd met de mooie resultaten:-))

Ook heb ik tussen de bedrijven door tijd gevonden om alvast de foto's van mijn leuke reisjes naar Moskou en Umag online te zetten. Ze zijn hier te bekijken: http://picasaweb.google.com/113481416979267207628
De foto's van Zadar volgen nog.

26-05:  Ik krijg maar geen genoeg van de zalige zon in KroatiŽ en dus ben ik met Pinksteren weer (!)  een lang weekend naar Umag (HR) geweest. Deze keer met Jacco en Vinny. Beide dagen werd Vinny BOB met CAC/CACIB en Jacco BOS met CAC/CACIB. Allebei de hondjes zijn nu ook Kroatisch Kampioen. Weeral een dikke merci Debby om ons Vinny zoals altijd perfect voor te brengen!

19-05:
Nieuwe foto's van de pups.

18-05:
Door alle shows en reisjes nu pas een update met de nieuwtjes van de laatste weken. Twee weken geleden ben ik met Kevin, Champy en Vinny een lang weekend naar Zadar / Kroatie geweest. Dit was een SUPERWEEKEND, zowiezo omdat mijn leukste Kefje nog eens mee op pad mocht:-)

Ook de resultaten waren top: beide dagen Kevin 1U/CAC/CACIB/BOB, zijn zoneman Champy 1U/CAC/res.CACIB en ons Vinny 1U/CAC/CACIB/BOS. Hiermee zijn zowel Kef als Champ Kroatisch Kampioen. Kevin werd 's zaterdags ook 2e in de groep, en 's zondags 3e. Ik had Kevin en Vinny ook ingeschreven in de koppelklas en hiermee werd ik 's zaterdags 3e en 's zondags 1e. En met alle 3 samen in de fokkersgroep werden we 's zaterdags 1e en 's zondags 3e. Bedankt Debby en Suzette voor het showen van Vinny en Champy.
Bedankt
SKOM team voor de gezelligheid, grooming en mooie foto's (volgen zsm). We gaan snel weer een weekendje weg;-)

Dinsdag was ik thuis van KroatiŽ, en vrijdags ben ik voor een korte vakantie naar Moskou gegaan. Hoofdzakelijk voor de sheltie specialty op 9 mei maar natuurlijk ook om onze vriendin Galina Grafshina en haar familie te bezoeken. Ik heb een paar fantastische dagen gehad bij hun, heb genoten van de sheltieshow, het lekkere weer, het Rode Plein etc etc. Het was ook erg leuk om ons Kaycie en Tsaar weer te zien, en ook Nicky's broer Prince (uit een eerder nest van Vinny x Cody geboren in Noorwegen). Zo gauw ik wat meer tijd heb zet ik alle foto's (ook van KroatiŽ) online.

Met Hemelvaart was ik op de Joe Kat show met Whisper en Nicky. Whisper werd 1U en Nicky 2U. Op de show in Wieze (afgelopen zondag) kreeg Whisper 1U/CAC/BOS/Hopkoning, Vnny 2U/res.CAC en ons Nicky 1U/Hopprinses.

Nakomelingen van onze reuen hebben ook weer mooie resultaten gehaald. Jacco's dochter Twinkle 't Wijnmeer 1U/CAC/CACIB/BOB in Antwerpen. Uit dezelfde combinatie 2 nieuwe zeer veelbelovende hondjes: The Sky is the Limit 't Wijnmeer ~Cooper~ en Blue Star 't Wijnmeer ~Nikita~ die beide hun klasse wonnen op de Joe Kat show. Nikita werd ook nog beste baby van de show. Ook proficiat aan Champy's zoon Riley die op de Joe Kat show 2e werd in de babyklas en dochter Senna die 3e werd in een grote jeugdklas. In Wieze werd Barney's dochter Farah van 't Lozenbos BOB. Van harte gefeliciteerd allemaal:-) Hieronder een foto van Nikita en Cooper gemaakt door Marcella Koenen. Bedankt hiervoor:-)Morgen foto's en update van de pups.26-04:
Gisteren was ik op de show in Grefrath (D). Benij kreeg een ZG, Vinny 2U/res.CAC en Nicky 3U. Niet echt goede uitslagen, maar gelukkig heeft ons Kaycie in Rusland de eer gered door het afgelopen weekend Russisch Kampioen te worden:-)) Ook Nicky's broertje Prince (Mainlands Agent 007, uit een eerder nest van Vinny x Japaro By Design) werd Russisch Kampioen. We zijn heel blij dat ze het zo goed doen in Rusland, en we gaan het volgende week zeker vieren als ik voor een korte vakantie naar Moskou ga:-)) Ook nog een dikke proficiat voor Barney's dochter Farah van 't Lozenbos die zaterdag op de show in Lingen 1U/CAC/ haalde.

Nieuwe foto's van onze pups.


21-04:
Gisterenmorgen heeft Tina pups gekregen. Tevens updates op de andere puppagina's van Sascha en Katja.

19-04:
Het was weer een superweekend voor onze hondjes in eigen land en buitenland. Ik was zelf op de show in Goes met Benji en Nicky. Benji kreeg 1U/CAC/CACIB/BOS en is hiermee Nederlands Kampioen, YEAH:-)) Ons Nicky had haar debuut in jeugdklas. Het was een grote groep van 10 hondjes en ze kreeg 2U. Weeral bedankt aan Debby Michielsen om mee de hondjes voor te brengen.
In St. Petersburg (Rusland) was Galina met ons Kaycie en daar kreeg ze 1U/CAC/CACIB/BOS.
Congratulations Galina,  and thank you for doing a great job with our Kaycie. We'll crack a bottle to celebrate soon;-)


14-04:
Onlangs was Galina met ons Kaycie en Prince (Mainlands Agent 007, oudere broer van Nicky) op de grootste hondenshow van Rusland: EURASIA. Kaycie kreeg het CAC/CACIB, werd beste teef en haalde hiermee de titels Eurasia Champion 2010 en Champion RKF. Keurmeester was Patricia Guild uit Zuid-Afrika en er waren 38 shelties ingeschreven. Een foto van Galina en Kaycie heb ik geplaatst in de galerie, net als nieuwe foto's van Millie en Champy's zoon Quashee Operation Chaos die in Polen woont en inmiddels 7 maanden oud is.

En nieuwe foto's van de pups.


12-04:
Vanmorgen vroeg hebben onze blue merles Katja en haar dochter Sascha allebei tegelijk pups gekregen. Klik hier voor meer informatie.

06-04:
Op de show in Leeuwarden kreeg Benji 1U, Vinny 1U/res.CAC/res.CACIB en onze pup Nicky kreeg 1VB, werd beste pup van het ras en later nog 2e beste pup in show! Bedankt Debby Michielsen om Nicky voor te brengen.

29-03:
Update bij pups beschikbaar.

23-03:
Op de show in Leiden kreeg Benji 1U/res.CAC/CACIB en Vinny 2U.
Ook nog van harte gefeliciteerd voor Jacco's dochter Twinkle 't Wijnmeer die in Leiden 1U/CAC/CACIB/BOB haalde en hiermee Internationaal Kampioen is. En Jacco's knappe zoon in Polen Vanilla Hills Mini Storm Ahead haalde in Graz (Oostenrijk) 1U/CAC/CACIB/BOS en ook hij is hiermee Internationaal Kampioen.
En Carla Luyckx mag met haar sheltie Kiwi -die door ons gefokt is- naar het European Open Agility 2010 in TsjechiŽ. Voor jullie allemaal een hele dikke proficiat en veel succes voor Carla en Kiwi.


17-03:
Pups beschikbaar en pups verwacht.

02-03:
Het afgelopen weekend was ik met onze Whisper, Benji en Beertje op de shows in Zagreb/KroatiŽ. Op de eerste dag kreeg Benji 1U/CAC/CACIB/BOS, Whisper 1U/CAC/res.CACIB en Beertje 1U/CAC. Hiermee zijn ze alle 3 Kroatisch Kampioen. De dag erop kreeg Whisper 1U/CAC/CACIB/BOB, Benji 1U/CAC/res.CACIB en Beertje 1U/CAC/CACIB/BOS. Bedankt Debby en Monique voor het gezellige weekendje en Debby ook vooral om Beertje beide dagen te showen:-)

25-02:
Marja Verweel heeft een super nest van Farah en onze Champ gehad waar ze reutje Riley van gehouden heeft. Enkele foto's van hem hieronder en op de indexpagina. Wij wensen Marja veel succes met Riley voor de toekomst.

23-02: Na een korte vakantie van 3 weken zijn onze reuen weer thuis van het hondenpension. Onze teven waren nl. loops en inmiddels ook gedekt. Meer informatie over de geplande nestjes volgen snel. In de fotogalerie enkele foto's van afgelopen zondag toen we met een paar hondjes zijn weesten wandelen in het bos.

15-02:
Op de show in Genk afgelopen zaterdag kreeg Benji 1U/res.CAC en Millie 3U.

08-02:
Vorige week vrijdag hadden we een thuiswedstrijd in het beursgebouw in Eindhoven. Onze pup Nicky was ingeschreven en werd beste pup van het ras. Nieuwe foto's van ons Nicky op haar pagina.

02-02:
 Het afgelopen weekend ben ik met Whisper, Vinny en Nicky naar de show in Luxemburg geweest. Wegens het slechte weer zijn we zaterdag al vertrokken en hadden een hotel geboekt in Luxemburg. De hondjes zijn superbraaf geweest, ook onze pup Nicky heeft zich keurig gedragen. Op de show haalde Whisper 1U/CAC. Hiermee is hij Luxemburgs Kampioen. Vinny haalde 2U/res.CAC achter Barney's dochter Ch. Farah van 't Lozenbos. Een dikke proficiat voor de fokkers en eigenaars van Farah. Nicky haalde 3VB in de puppyklas. Voor de grap had ik ze ook alle 3 ingeschreven in de fokkersklas. Dit ging verbazingwekkend goed zonder thuis geoefend te hebben. Er waren bij de shelties 3 fokgroepen en we werden beste fokgroep van het ras, en later in de erering nog beste fokgroep in show. Hieronder nog enkele foto's van onze hondjes in de fokkersklas gemaakt door Sandrine Altier. Thank you very much Sandrine! (van links naar rechts: Whisper, Vinny, Nicky.

27-01: Na een fantastische vakantie in Florida zijn we ondertussen weer helemaal gewend aan het Hollandse leven. We willen nog wel speciaal bedanken mijn zus en haar gezin om ons Faithje 3 weken in de watten te leggen, Geir en Lisa voor de goede zorgen voor Whisper, Jo en Hennie die altijd paraat staan om dekkingen te doen met onze reuen, ons super hondenpension waar onze honden altijd tiptop verzorgd worden en last but nog least onze fijne buren die op ons huis gepast hebben. Inmiddels heb ik ook weer de eerste show gehad en wel in Verl Kaunitz (D) met Ch. Quashee Zoom the Moon die 1U/CAC haalde.

Wij hebben serieuze problemen met de website. Er zijn verschillende pagina's verdwenen maar we zijn er hard aan bezig om alles weer terug te zetten.

 

 

~ Webdesign ~