*

Aristopom's Be My Baby
imp. Duitsland

- 10-01-2002 -

 

Fokker: Gabriele Beuthin-Schonfeld
Eigenaar: Monique van Poppel

 

Faith is het beste wat ons overkomen is!!!
Nadat we ons Maartje dood gevonden hadden wilden we zo snel mogelijk een nieuw klein knuffelhondje! Ik vond Faith op internet en we waren meteen verkocht!
We hebben ze sinds 2009 en genieten elke dag van haar. Ze moet niks hebben van alle andere honden (ook niet onze eigen honden!) maar ze adoreert ons, en vooral mij (Monique).
Ze weet precies wanneer ik thuis kom van het werk want dan wordt ze heel onrustig. Ze slaapt altijd bij ons op de slaapkamer, en heeft haar eigen kussen op bed. Ze krijgt vlees te eten want ze eet niet graag brokken. We verwennen haar tot en met, en dat heeft ze ook wel verdiend want ze heeft al verschillende baasjes gehad en die waren niet allemaal even lief voor haar:-(

Het allerliefst gaat Faithje mee wandelen. Als ze de riem ziet wordt ze gek van blijdschap. Ook vindt ze het fijn om bij ons boven te zijn omdat daar geen andere honden komen.

Tot haar 5e levensjaar heeft ze bij de fokster gewoond en daar heeft ze ook nestjes gehad. We zouden heel graag haar pups willen zien maar de fokster lijkt van de aardbodem verdwenen dus we zullen er nooit achter komen jammer genoeg.
 

 

 

 

Back