Welkom op de website

Welkom op de website van Quashee shelties.

Contact:
Quashee Shelties
Kerkstraat 28
5541EM Reusel
+31 497 550444

 

 

7 antwoorden op “Welkom op de website”

 1. Goedenamidag het is hier met christiane en martin ik wel heel graag een scheltie hebben ik heb vroegeren gegadt j is 15 jaar geworden zo zwarten mt bruin en el ik graag weer zo eentje hebben kan jullie mij daar bij helpen AUB

 2. Hallo, Ik ben Ria Carbonez en woon in Belgie in West-Vlaanderen en ben reeds geruime tijd op zoek naar een sheltie puppy een reutje die volledig in orde is die ik kan inzetten om te showen wat de kleur betreft maakt me niet veel uit als die maar zijn beide teelballetjes geeft en niet te groot wordt dat hij kan ingezet worden om te showen.
  Met vriendelijke groeten en tot wederhoren.

 3. badger (quashee chamberlin) wenst zijn broertje kevin een gelukkige 13de verjaardag!
  ps wou een foto van badger mailen naar jullie vanuit mijn gsm naar jullie gsm maar dat lukt dus niet
  groetjes Danny en Veerle Hoskens – Beeckman (Belgie)

 4. Hallo Monique & Ad

  Ik had een mooie bleu merle sheltie waar ik helaas al 2 jaar geleden afscheid van moeten nemen in zijn stamboom komen namen uit jullie kennel QUASHEE UNCOVERED GLAMA BOY en QUASHEE SMASHING BLUE SILVA en wou ik jullie vragen of ik bij jullie in aanmerking kan komen om een blue merle sheltie puppy van Engelse lijn het is de bedoeling om met de sheltie in Belgie te showen.MVG Ria Carbonez.

 5. Hallo,
  Via de sheltie vereniging heb ik jullie website gevonden, jullie hebben prachtige honden! Corry Iedeman heeft mij geadviseerd om de vraag voor een herplaaster ook bij jullie te stellen.
  Ik ben opzoek naar een volwassen hond die met katten overweg kan. Ik woon vlakbij een park, dus de hond zal daar veel los kunnen lopen.
  De hond zal max 3/4 uur alleen thuis zijn.
  Ik hoor graag of jullie wel eens een herplaatser beschikbaar hebben. Sommige fokkers hebben namelijk in het koopcontract staan dat ze de honden terug kopen mocht de koper onverhoopt toch afstand moeten doen van de hond.

  Met vriendelijke groet,

  Gerraldine Wallet

 6. hey ad en monique,

  slecht nieuws : wij hebben vandaag helaas Badger (quashee chamberlain, broer van Kevin) moeten laten inslapen. hij zou 21-08 14 jaar worden maar die leeftijd heeft hij helaas niet mogen halen.
  dit was voor ons een heeeeel moeilijke beslissing maar voor badger de beste.
  groetjes

  danny en veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *